Castellano
info@philinks.com +34 93 000 92 02

 

iFest

FORMULARI OBERT FINS EL DIA 28 A LES 15:00 H - PLACES D'AUTOCAR ESGOTADES
L'iFest, la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia comptarà amb 4 activitats diferents: Meet Inspiration, espai de ponències, Virtual discovery una experiència gamificada i de realitat virtual per conèixer les últimes tendències en ciència i tecnologia de la mà d'empreses i emprenedors/es catalans/es, un workshop per a docents i el Dream BIG Challenge, un taller disruptiu en el qual s'hauran d'assolir els reptes.
La participació en el Dream BIG Challenge, es farà per equips mixtos entre alumnes: (players a partir d'ara) i docents (shakers a partir d'ara).
Els assistents inscrits per lliure estareu ubicats a la grada del mateix Palau Sant Jordi i podreu afegir-vos a algun equip ja format.

ROLS:
Players:
Joves estudiants en un punt decisiu de la seva formació i amb capacitat de crear i aportar a la societat. Participen en l'exposició virtual i en el Challenge (pista i grades).
Shakers: Docents o tècnics/ques que han de guiar, motivar els joves i les joves i ajudar-los/les a prendre part activa a la societat. Participen en el Taller de docents i al grup de grades del Challenge. Si es tracta d'equips universitaris, els shakers poden ser estudiants, en tot cas han de ser majors d'edat.

Estigues pendent del correu electrònic perquè t'anirem enviant informació important. Uns dies abans de l'esdeveniment rebràs la teva acreditació, recorda consultar el correu brossa si no l'has rebut.

*camps obligatoris.

DADES PERSONALS

Emplena amb les teves dades personals

Cessió de drets d'imatge:
A l'iFest volem deixar empremta i compartir l'experiència amb tots els joves possibles per tal d'informar sobre el desenvolupament de l'acte que revesteix interès públic. Per això, farem vídeos i fotografies de l'esdeveniment i els publicarem tant al web com a les xarxes socials corporatives de la Generalitat de Catalunya. Atès que assistiràs a acte, pot ser que apareguis de forma accessòria en alguna de les imatges i/o vídeos.
En el cas que la teva imatge aparegui publicada en alguna de les imatges a la pàgina web de l'iFest i no ho desitgis, pots fer-nos arribar la teva petició a ifest@gencat.cat.

Permís comunicacions:
Des de l'iFest ens agradaria enviar-te alguna informació rellevant en relació a l'iFest de manera molt puntual a través del correu electrònic, com ara notícies de la jornada, dates de les properes edicions, contingut pedagògic i en alguna ocasió poder recollir la teva opinió sobre l'esdeveniment. Però per fer-ho necessitem el teu consentiment. Si us plau, selecciona l'opció més adient per a tu:

Vull rebre informació relacionada amb l'activitat de l'iFest. *
DADES DEL CENTRE, ENTITAT O EMPRESA

Dades del centre, entitat o empresa a la qual pertanys.

Per empreses i entitats indicar "sense codi". Si no saps quin és el codi del teu centre fes clic aquí.


DADES DE L'EQUIP
Emplena aquest bloc si participaràs en el Challenge. Si no coneixes el número del teu equip t'hi podràs afegir el dia de l'esdeveniment.

Pel fet d'inscriure't a l'iFest estàs acceptant el nostre Avís Legal:

Les dades personals declarades en aquest formulari seran incloses en un fitxer de dades de caràcter personal del qual és responsable l'Àrea d'Emprenedoria i Formació del Departament d'Empresa i Coneixement. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, pg. de Gràcia, 105, 08008, Barcelona, o a l'adreça electrònica bustiaprotecciodedades.emc@gencat.cat.
Les dades seran comunicades a les empreses Philinks Comunica SL, Fan Estrategia Online SL i IMAGINE CREATIVITY CENTER SL amb l'única finalitat de gestionar les inscripcions, promoció, organització de l'esdeveniment iFest i l'enviament d'acreditacions i informacions imprescindibles per la seva gestió, d'acord amb les prescripcions aplicables a la seva condició d'encarregat del tractament regulades a l'article 20 i següents del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.


Segueix a Philinks a:

Scroll to Top