Castellano
info@philinks.com +34 93 000 92 02

iFest

FORMULARI TANCAT

L'iFest, la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia comptarà amb 4 activitats diferents: Meet Inspiration, espai de ponències, Virtual discovery una experiència gamificada i de realitat virtual per conèixer les últimes tendències en ciència i tecnologia de la mà d'empreses i emprenedors/es catalans/es, un workshop per a docents i el Dream BIG Challenge, un taller disruptiu en el qual s'hauran d'assolir els reptes.
Els assistents estareu ubicats a la pista o bé a la grada del mateix Palau Sant Jordi. La participació en el Dream BIG Challenge, es farà per equips mixtos entre alumnes: (players a partir d'ara) i docents (shakers a partir d'ara).


ROLS:
Players:
Joves estudiants en un punt decisiu de la seva formació i amb capacitat de crear i aportar a la societat. Participen en l'exposició virtual i en el Challenge (pista i grades).
Shakers: Docents o tècnics/ques que han de guiar, motivar els joves i les joves i ajudar-los/les a prendre part activa a la societat. Participen en el Taller de docents i al grup de grades del Challenge. Si es tracta d'equips universitaris, els shakers poden ser estudiants, en tot cas han de ser majors d'edat.

FORMACIÓ DELS EQUIPS: No hi ha limitació de membres en els equips però és indispensable que 3 players i 1 shaker estiguin a pista. Tots els equips estareu identificats amb un número. Si vols afegir més players o shakers a la grada, envia un correu a ifest@gencat.cat i et direm quin és el teu número d'equip per tal que puguis inscriure la resta d'assistents amb el formulari individual.
Un cop emplenat aquest formulari, cada membre de l'equip (excepte el shaker de pista) rebrà un correu electrònic per completar el seu procés d'inscripció. Estigueu pendents del correu electrònic perquè us anirem enviant informació important. Uns dies abans de l'esdeveniment cada membre de l'equip rebrà la seva acreditació, recordeu consultar el correu brossa si no el rebeu.
*camps obligatoris.


DADES DEL CENTRE

No saps quin és el codi del teu centre?

DADES DE L'EQUIP
Els equips que no participin en el Challenge se situaran a la grada durant tot l'esdeveniment. Igualment però, cal emplenar els camps de la secció "Grup de pista" d'aquest formulari.


DADES DEL GRUP DE PISTA
Shaker de pista (tutor/a responsable de l'equip)

LOPD:
El docent responsable de l'equip a l'iFest declara que disposa del consentiment dels seus alumnes i resta de professorat/personal tècnic per facilitar les seves dades (noms i cognoms i correu electrònic) a la Generalitat de Catalunya com a organitzadora de l'acte.

Cessió de drets d'imatge:
A l'iFest volem deixar empremta i compartir l'experiència amb tots els joves i les joves possibles per tal d'informar sobre el desenvolupament de l'acte que revesteix interès públic. Per això, farem vídeos i fotografies de l'esdeveniment i els publicarem tant al web com a les xarxes socials corporatives de la Generalitat de Catalunya. Atès que assistiràs a acte, pot ser que apareguis de forma accessòria en alguna de les imatges i/o vídeos.
En el cas que la teva imatge aparegui publicada en alguna de les imatges a la pàgina web de l'iFest i no ho desitgis, pots fer-nos arribar la teva petició a ifest@gencat.cat

Permís comunicacions:
Des de l'iFest ens agradaria enviar-te alguna informació rellevant en relació a l'iFest de manera molt puntual a través del correu electrònic, com ara notícies de la jornada, dates de les properes edicions, contingut pedagògic i en alguna ocasió poder recollir la teva opinió sobre l'esdeveniment. Però per fer-ho necessitem el teu consentiment. Si us plau, selecciona l'opció més adient per a tu:
Vull rebre informació relacionada amb l'activitat de l'iFest. *
PLAYERS DE PISTA
Player 1
Player 2
Player 3

DADES DEL GRUP DE GRADES
Si el teu equip té més d'11 players o shakers a la grada es poden inscriure per lliurei indicar el número d'equip al qual es volen afegir, ens el podeu demanar a ifest@gencat.cat un cop emplenat aquest formulari.

SHAKERS DE GRADES (docent/Tècnic/a o estudiant universitari)
Shaker 1
Shaker 2
PLAYERS DE GRADES (estudiants)
Player 1
Player 2
Player 3
Player 4
Player 5
Player 6
Player 7
Player 8
Player 9
Player 10
Player 11

Pel fet d'inscriure't a l'iFest estàs acceptant el nostre Avís Legal:

Les dades personals declarades en aquest formulari seran incloses en un fitxer de dades de caràcter personal del qual és responsable l'Àrea d'Emprenedoria i Formació del Departament d'Empresa i Coneixement. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, pg. de Gràcia, 105, 08008, Barcelona, o a l'adreça electrònica bustiaprotecciodedades.emc@gencat.cat.
Les dades seran comunicades a les empreses Philinks Comunica SL, Fan Estrategia Online SL i IMAGINE CREATIVITY CENTER SL amb l'única finalitat de gestionar les inscripcions, promoció, organització de l'esdeveniment iFest i l'enviament d'acreditacions i informacions imprescindibles per la seva gestió, d'acord amb les prescripcions aplicables a la seva condició d'encarregat del tractament regulades a l'article 20 i següents del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.


Segueix a Philinks a:
Scroll to Top